De dag van verhuizen.

Tegen deze dag had ik heel erg opgekeken. Maar 31 maart, was het echt de dag, dat witje ging verhuizen naar zijn nieuwe stal. Waar ik vooral het meeste tegenop zag, was om zelf met een trailer te rijden. Ik had nog nooit eerder hiermee gereden. Maar ik vond dat ik het moest doen. Zo kunnen we in de toekomst misschien eens naar een wedstrijd gaan. De drempel zal er in ieder geval een stuk lager door worden.

 

trailer laden

© heyesther

Een vroege start.

Om zes uur ging mijn wekker. Echter, ik had echt niet veel geslapen. Ik had de route s ’nachts wel honderd keer gereden. Echt uitgerust was ik dus niet voor deze onderneming. En met het opstaan, bleek het ook nog eens best mistig te zijn. Witje liep heel gemakkelijk de trailer op. Het was goed te merken dat hij dat al vaker had gedaan. Hij vond het best wel gek. Want hij had al een lange tijd niet een trailer op hoeven gaan.

 

nieuw verblijf

© heyesther

Dichte mist.

Onderweg moesten we langzaam rijden. De mist was best dik en de route was nieuw voor ons. Maar de reis verliep prima en zonder enige problemen. Bij het uitstappen keek hij even vreemd om zich heen. Maar hij liet zich supermakkelijk begeleiden naar zijn nieuwe stal. Hij stond wel even vreemd te kijken, toen bleek dat de staldeur niet achter hem dicht ging. Bij deze nieuwe stal blijft overdag de staldeur namelijk open. Hij kan zelf naar buiten om zijn benen te strekken, in zijn aangrenzende paddock.

 

vriendjes

© heyesther

Wat is er te zien?

Nieuwsgierig liep hij dus weer naar buiten. En maakte direct al kennis met zijn nieuwe vriendjes. 2 mooie Friese paarden. Hij was zo rustig en nieuwsgierig naar zijn omgeving. Al vanaf het eerste moment. Keurig met de oortjes naar voren speurde hij zijn nieuwe omgeving af. Hij vond het dus prima.

 

even los

© heyesther

En dat nu lekker los!

S ‘middags na wat lekker eten, mocht hij nog even spelen in de buitenbak. Samen met zijn 2 nieuwe vriendjes ging hij even lekker los. Ik geloof dat het helemaal goed gaat komen op die nieuwe stal! Laat het mooie weer dan nu maar komen. Dan wordt het helemaal genieten.

%d bloggers liken dit: