Nieuwe start van het nieuwe jaar.

Een nieuwe start, brengt nieuwe ideeën voor veranderingen. Het nieuwe jaar is voor mij heel fijn begonnen. De eerste week had ik namelijk een hele week vrij. Daar had ik niet eens vrije dagen voor op hoeven nemen. Het rooster was zo gepland dat ik gewoon een week vrij kreeg. Dus kon ik natuurlijk heel fijn mijn nieuwe fotocamera eens uitproberen. Daarnaast heb ook rustig kunnen nadenken, wat ik met mijn website wil. Ik heb veel ideeën en plannen, om meer van mijn creativiteit te laten zien.

 

aanpassingen

© pixabay

 

Meer creativiteit.

Allereerst wil ik mijn foto’s meer op mijn website gaan gebruiken. Natuurlijk om te gebruiken als decoratie, bij mijn geschreven blog posts. Maar ook om mijn foto’s te kunnen laten zien in een portfolio. Daarnaast wil ik mijn website ook gebruiken om mijn olieverfschilderijen te laten zien, die ik in de toekomst wil aanbieden. Ook in de vorm van een portfolio wellicht. Dit houdt in, dat in de toekomst, de lay-out van de website misschien wat gaat veranderen. Maar ik hoop jullie er iets waardevols voor terug te kunnen geven.

 

tijd

© pixabay

 

De snelheid van veranderingen.

Ik weet niet hoe snel alle veranderingen aan de website te zien zullen zijn. Waarschijnlijk zullen jullie de veranderingen stap voor stap misschien ontdekken. Misschien gebeurt er een poos niks en dan ineens weer een periode met veel veranderingen. Dit komt omdat ik naast deze website, 90% werkzaam ben in de zorg als intensive care verpleegkundige. En dat betekend veel onregelmatig werken. En ook veel nachtdiensten. En dan heb ik vaak niet veel tijd over om iets te veranderen. Maar aan ideeën ben ik altijd in mijn hoofd aan het werk. Nu alleen nog de tijd om dingen te kunnen uitvoeren.

 

laurier

© heyesther

 

Fotografiecursus.

Ik wil binnenkort gaan beginnen met een fotografiecursus. Gewoon om mijn camera nog beter te leren kennen. Ik wil in de manual stand leren fotograferen. Bijna iedere keer neem ik dan ook mijn camera mee naar stal, om van iedereen plaatjes te schieten. Hier leer ik weer van en hun krijgen in ruil daarvoor hun foto’s. Het weer laat zich nog niet zo van zijn mooie kant zien om echt mooie buitenfoto’s te maken. Hebben jullie een goede ervaring met een fotografiecursus? Laat het me weten. Ik ben nieuwsgierig.

moe

© heyesther

%d bloggers liken dit: