Even een update.

Het is tijd voor even een update. Ik krijg regelmatig de vraag hoe het met me gaat. Eigenlijk gaat het echt wel heel goed met mij. Ik ga nog steeds heel positief de toekomst in. Ik vertrouw erop dat ik goed passend werk ga vinden.

mobiliteit

© Pixabay

Mobiliteitsadviseur.

Laatst heb ik jullie verteld dat ik ander werk moest gaan zoeken, omdat mijn werk lichamelijk te zwaar werd. Inmiddels is mijn zoektocht naar ander werk in volle gang. Onder begeleiding van een mobiliteitsadviseur, ben ik nu aan het zoeken welk werk er bij mij past. Mijn eerste gesprek, naar aanleiding van een aantal huiswerkopdrachten, heb ik gehad. En ik heb er nu al heel veel aan gehad.

De opdrachten die je mee naar huis krijgt, zijn als eerste opdrachten om jezelf beter te leren kennen. Je komt erachter wat je sterke punten zijn en waarin je nog kunt groeien. En de testen zijn best wel leuk om te doen. In de komende weken komen er meerdere gesprekken, waarin ik duidelijk moet krijgen wat ik leuk zou vinden om te doen. Dus word vervolgd.

ontzuren

© Pixabay

Minder pijn door ontzuren.

Het gekke is dat ik de laatste tijd minder pijn heb in mijn gewrichten. Ik ben ongeveer 2 maanden geleden begonnen met mijn lichaam te ontzuren. Ik ben na mijn uitslag botontkalking, natuurlijk gaan spitten in veel literatuur. Ik heb veel informatie hierover gevonden. Alles wat er in de reguliere geneeskunde bekend is over osteoporose (botontkalking) aan therapie, daar maakte ik al de afgelopen 5 jaar gebruik van. Dus mijn zoektocht is verdergegaan in de alternatieve sector.

Daar kwam ik meerdere theorieën over ontzuring tegen. Maar de belangrijkste daarvan vond ik, dat verzuring van weefsels een verband lijken te hebben met meerdere ouderdomsziekten.

 

ontgiften

© Pixabay

Alka®.

Dus met deze gedachte ben ik gaan kijken naar producten waarmee je kunt ontzuren. En hierdoor kwam ik uit bij Alka®. Alka® heeft namelijk een lijn waarmee je kunt ontzuren met meerdere producten. En het fijne is dat je met deze producten heel goed kunt afwisselen. Zo heb je druppels die je aan je water kunt toevoegen of tabletten om in te nemen. Maar je hebt ook een poeder die je kunt gebruiken om toe te voegen aan een smoothie of badzout. Je kunt op de site veel informatie vinden over ontgiften. Het is zeker de moeite waard om daar eens even te kijken.

De eerste dagen nadat ik was gestart werden de klachten iets erger. Ik heb ook een aantal dagen veel hoofdpijn gehad. Maar zoals je ook op hun site kunt lezen is dat het product dan gaat werken en er dus mee moet doorgaan. Ik ben nu al twee maanden bezig en ik voel me echt heel veel beter ermee. Op deze site kun je informatie vinden over verschillende ziektebeelden, waarbij ontzuren een positief effect lijkt te hebben.

 

curcuma

© Pixabay

Curcumine.

Ook ben ik enkele weken geleden met curcuma en curcumine begonnen. Over dit kruid ben ik inmiddels ook lyrisch geworden. Zoals je misschien al eerder hier hebt kunnen lezen. Nadat ik dit ben gaan gebruiken ben ik zo veel soepeler geworden. Mijn gewrichten voelen beter en ik kan veel bewegingen ineens weer maken. Inmiddels ben ik weer langzaam begonnen met sporten en dat is heerlijk. Ook curcumine is voor meerdere ziekte beelden een goede aanvulling. Je kunt hierover, op deze site, nog meer te weten kom

%d bloggers liken dit: