De telefoonhoesjestore.

Afgelopen December kreeg ik van het bedrijf telefoonhoesjestore een vraag of ik een telefoonhoesje wilde uitproberen. In ruil voor een stukje op mijn blog. Waar ik voor een keer mee heb ingestemd. Afgelopen jaar heb ik meerdere van dit soort vragen gehad. Maar ik ga meestal niet op dit soort vragen in. Alleen als ik of de lezer van dit blog, er wat aan kan hebben. En natuurlijk maken we allemaal gebruik van een telefoonhoesje. Dus een review over zo’n product kan geen kwaad denk ik.

 

Het aanbod van telefoonhoesjestore.

Ik had zelf de keus over een product van de website van telefoonhoesjestore. Die naast het aanbod van telefoonhoesjes voor verschillende merken, ook hoesje voor tablets en accessoires verkoopt, tegen scherpe prijzen. Enerzijds had is gedacht aan een accessoire, maar ik ben toch voor een telefoonhoesje gezwicht.

Maar de keus voor een telefoonhoesje was nog niet zo eenvoudig. Het aanbod waaruit je kunt kiezen is namelijk enorm. De website heeft namelijk een zeer breed aanbod van verschillende telefoonhoesjes waaronder:

  • Bookcases
  • Back covers
  • Flip Cases
  • Pouches / Insteekhoesjes
  • Armbanden
  • Portemonnee hoesjes
  • Bumpers

 

Eindelijk een passend hoesje.

Maar wat ik heel graag zocht is een telefoonhoesje waar ik naast mijn pasjes ook mijn kleingeld in kwijt kon. En in die zoektocht ben ik meer dan geslaagd.

Glitters Flower Leaf Leren Wallet + Detachable TPU Backcover Hoesje Samsung Galaxy S8 – Zwart

Dit hoesje bied bescherming aan mijn telefoon. De telefoon zit in een back cover. Die kan magnetisch in het hoesje worden geklikt. En als je bijvoorbeeld foto’s wilt maken, kun je je telefoon makkelijk uit je hoesje nemen.

Het hoesje bied vooral ruimte naast je telefoon voor pasjes. Daaraan vast zit een ruimte voor klein geld en brief geld. Heel handig, want klein geld verdween bij mij onder on de tas. Waardoor aan het eind van de maand je tas veel zwaarder was.

 

De testfase.

Meteen na het bezorgen van het product, heb ik het in gebruik genomen. En wat ik al dacht, het is een zeer handig hoesje. Een nadeel wat ik heb kunnen ontdekken is bij het uitgaan. Dan kan je hoesje iets aan de grote kant zijn. Maar je kunt dan alleen het telefoongedeelte van je hoesje meenemen. Het is dan wel aan te raden om je scherm ook met een folie te beschermen. Dus al met al is dit een praktisch hoesje.

Ben je ook zelf nog op zoek naar smartphonehoesjes of naar een iPhone 8 hoesje? Kijk dan eens op de website van telefoonhoesjestore.

%d bloggers liken dit: