Time out

Sinds ik ben begonnen met mijn nieuwe studie, heb ik nauwelijks tijd over om te bloggen. Hoe jammer ik dat ook vind, mijn nieuwe studie slokt gewoonweg veel te veel tijd op. Ik besluit dus om het anders te gaan aanpakken. Ik ga vanaf vandaag niet meer op gezette dagen bloggen. Ik doe af en toe nog een blogbericht uit, als ik daaraantoe kom. Dat betekent, dat jullie misschien wel een hele lange tijd niets van mij gaan horen. De website blijft natuurlijk bestaan, maar er komen vanaf nu alleen berichten als ik tijd heb.

even afstand
©

Even afstand

Ik had me voorgenomen om altijd met bloggen door te gaan, maar ik weet gewoon niet waar ik de tijd vandaan moet halen. Sinds ik met mijn nieuwe studie ben begonnen besteed ik al mijn vrije tijd daarin. Natuurlijk dat ik ook heel belangrijk. Ik had alleen gehoopt, dat ik de tijd wel zou kunnen combineren. De afgelopen maand heb ik dat met grote vermoeidheid volgehouden. Maar als ik op deze manier nog drie jaar verder moet, dan kom ik er niet.

Ik neem vanaf nu voor om alleen een blog te posten, als ik daar tijd voor heb. Ik blijf de site updaten met foto’s en af en toe een quote. Natuurlijk ga ik tijdens mijn opleiding ook aan de slag met dingen ontwerpen. Ook deze ontwerpen wil ik graag met jullie blijven delen. Ik hoop dus dat je af en toe nog eens een kijkje komt nemen. Ik neem dus geen afscheid alleen wat afstand. Ik hoop tot binnenkort!

%d bloggers liken dit: