Stilstaan bij 2017.

Zo tegen het eind van het jaar, sta je vaak even stil bij wat er dat jaar is gebeurd. Er worden leuke en minder leuke herinneringen opgehaald. Het is belangrijk om een proces van vernieuwing in het nieuwe jaar in te gaan. Een deel ervan is om zaken af te sluiten en stil te staan bij de zegeningen die je zijn overkomen. En daar mag je best even voor gaan zitten.

 

 

kanker

 

Een jaar in het teken van kanker.

In mijn geval was 2017 niet zo’n top jaar. Eigenlijk stond dit jaar, in mijn privé sfeer, nogal in het teken van kanker. Afgelopen jaar zijn meerdere dierbare familieleden, door deze ziekte getroffen. En helaas is een dierbare hiervan afgelopen jaar overleden. Anderen zijn nog met hun strijd bezig. De impact van deze ziekte blijft groot vandaag de dag, ondanks veel verbeterde technieken.  Zo’n 5 jaar geleden heb ik ook borstkanker gehad. In mijn geval, ben ik elke dag weer dankbaar, dat ik er zo goed vanaf gekomen ben. Ik hoop dat alle medestrijders van deze ziekte, ook dankbaar voor herstel mogen zijn.

 

concerten

 

Concertbezoek.

Natuurlijk waren er afgelopen jaar ook veel leuke dingen. Ik heb afgelopen jaar veel vaker een concert geboekt dan eerdere jaren. De kinderen worden steeds iets ouder, waardoor je als ouder gewoon weer wat vrijheden terugkrijgt. Zo zijn we het afgelopen jaar naar Skunk anansie, Underworld en Ariana Grande geweest. En vorige week als afsluiter naar de Prodigy, wat ook een heus spektakel was. Met veel plezier denk ik aan deze momenten terug. Ik hoop dat 2018 net zo’n muzikaal jaar mag worden. Ik kijk er naar uit!

 

 

 

 

hongarije

 

Vakantie in Hongarije.

Eindelijk gingen we dit jaar weer een keer naar Hongarije. Mijn favoriete vakantieland. We waren hier al enkele jaren niet meer naartoe geweest. Tot vlak voor de vakantie hadden we nog geen bestemming. Ik ben blij dat we toch nog gegaan zijn. Het heeft een hoop mooie herinneringen extra opgeleverd. En volgend jaar? Nog geen idee. Ik denk dat we dan ergens anders mooie herinneringen gaan maken.

 

maia en witje

Begin is gemaakt

 

Creatief jaar.

2017 was vooral een creatief jaar voor mij. Natuurlijk ben ik ook in 2017 begonnen met dit blog. Maar daarnaast heb ik het olieverven van portretten ook weer opgepakt. Iets waar ik mezelf en de wereld totaal in kan verliezen. Ik kijk met plezier terug op alle andere DIY projecten die ik heb gedaan. Ik kan niet wachten om nieuwe DIY te doen in 2018. Ideeën genoeg, tijd is een ander verhaal!

 

2018

 

Nieuw jaar, nieuwe plannen.

Met 2018 in aantocht, stromen nieuwe plannen alweer in mijn hoofd. Dankbaar kijk ik terug naar 2017, maar hoopvol en enthousiast naar 2018. Ik wil jullie allemaal fijne feestdagen wensen, maar vooral een hoopvol en warm 2018.

%d bloggers liken dit: