Start de dag.

Voor als je heel weinig tijd hebt en toch heel goed de dag wilt starten met een gezonde smoothie. Deze Alka greens smoothie voorziet je in je dagelijkse essentiële voedingsstoffen. Een smoothie zit boordevol natuurlijke vitaminen en gezonde kruidenextracten.

Benodigdheden

Om overheerlijke smoothies te maken heb je allereerst een blender nodig.

frozen fruit

© heyesther

Ingrediënten

  • Water (250 ml)
  • Lidl fruit for smoothies (1 zakje)
  • Alka greens (1 zakje)

Voeg 250 ml water toe aan de blender. Pak een zakje samengesteld fruit for smoothies van de Lidl. Doe dit zakje bij het water. Voeg er een zakje Alka greens aan toe.

Blend de smoothie 1 minuut op de laagste stand.

lidl frozen fruit

© heyesther

Lidl fruit for smoothies

Het is handig van Lidl, dat ze voorverpakte fruit voor smoothies verkoopt. Het is superhandig voor als je een beetje weinig tijd hebt. Deze fruit voor smoothies is er in twee varianten.

alka greens

© heyesther

Alka greens

Dit is een product van Alka, wat een dagelijkse dosis essentiële voedingsstoffen bevat. In een verpakte portie, kom je direct aan al je benodigde voedingsstoffen. Daarnaast zorgt het voor een goed zuur base evenwicht in je lichaam. Naast vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B7, Foliumzuur, B12 en C, bevat Alka greens ondersteunende kruidenextracten. Dit zijn o.a. gember, moerasspirea, Ginkgo Biloba, Solidago en kurkuma. Op deze website kom je meer te weten over dit product.

%d bloggers liken dit: