Grote Stal-K opruimbezigheden.

Een keer in de zoveel tijd zetten we met z’n allen er even de schouders onder. De stal wordt dan eens flink onderhanden genomen. Er wordt onkruid gewied, ramen gelapt, grond omgespit in de longeercirkel enz. Zo houden we de stal leefbaar en je krijgt op een andere manier contact met elkaar. Tussendoor wordt er natuurlijk ook even samen iets gedronken en is het gezelligheid ten top. Vandaag een kleine fotoserie van deze saamhorige dag!

 

Een Kleine fotoreportage van deze dag:

Ragebollen van de stallen.

stalschoonmaak

 

Onderhoud en onkruid wieden in de stapmolen.

de stapmolen

Onkruid wieden.

onkruid wiedenonkruid

 

Egaliseren van de longeercirkel.

de longeercirkelgeharkte longeercirkel

 

Aanvegen van het erf.

de buitenbak

Stal-K, Noord-Sleen.

Mijn paard witje, staat bij Stal-K in Noord-Sleen. De stal staat midden in een mooi Drents gebied. Je kunt vanuit Stal-K zo uitrijden naar natuurgebieden in de buurt. Zo kun je prachtige bosritten maken in natuurgebied het Sleenerzand. Of heerlijk uitstappen over de mooie Drentse landwegen.

Stal-K is zelf van alle gemakken voorzien. Zo is er een 20 x 40 meter binnenbak, een 20 x 40 meter buitenbak, een verlichte longeercirkel, een stapmolen en paddocks en weide. Er zijn ruime stallen aanwezig. Overdag genieten de paarden en pony’s in de paddocks of weide. Avonds worden alle paarden en pony’s weer op stal gezet.

stal k gezelligheid

Er is een fijne kantine aanwezig, waar gezelligheid met elkaar voorop staat. Ook wordt er meerdere keren per jaar een buitenrit georganiseerd. Een keer per jaar gaan we met z’n allen een weekeind naar het stand met ruiters en menners.

Ben je geïnteresseerd geworden naar Stal-K? Kijk dan eens op deze website.

%d bloggers liken dit: