Personal soul

Op deze pagina kun je alles vinden over mijn personal soul. Al mijn persoonlijke interesses kun je hier terugvinden. En ja dat zijn er genoeg! Een regelmatig terugkerende bezoeker zal inmiddels weten dat ik heel creatief ben. Ik hou vooral van schilderen en tekenen, maar doe ook regelmatig een DIY. Maandelijks schrijf ik hier een blog van. Misschien leuk om een keertje met mij mee te doen!

Sinds kort hou ik me ook bezig met fotografie. En regelmatig post ik hier leuke foto’s en berichten. Mijn grootste passie is mijn paard. En natuurlijk schrijf ik daar vaak over onder de rubriek paardenlifestyle. Ook post ik regelmatig persoonlijke verhalen. Kortom, duik in mijn wereld die heyesther heet.

personal soul
DIY

DIY

Een keer per maand blog ik over een DIY. Ik ben heel creatief en dat beperkt zich niet alleen tot één onderdeel. Er zijn dus veel verschillende DIY’s te vinden op dit blog. Wil je meer weten welke DIY ik dan gedaan heb? Kijk dan op de DIY pagina.

DIY

Fotografie

Fotografie is sinds kort mijn passie. Ik vind het heel erg leuk om te fotograferen. Bijna dagelijks heb ik mijn camera in mijn hand. Vind je het leuk om hier meer over te zien? Kijk dan eens op mijn fotografie pagina.

fotografie
paardenlifestyle

Paardenlifestyle

Als sinds mijn jeugd ben ik gek van paarden. Het kwam alleen niet veel verder dan een wekelijkse les. Totdat ik een paar jaar geleden ineens Witje tegen kwam. Dit was liefde op het eerste gezicht. Maandelijks vind je een blog over mijn paardenlifestyle. Ben je benieuwd wat hierin staat? Kijk dan eens op de paardenlifestyle pagina.

Persoonlijk

Natuurlijk schrijf ik ook wel eens persoonlijke verhalen. Deze kun je terug vinden op mijn persoonlijke pagina. Kijk maar eens.

persoonlijk

Contact

info@heyesther.nl