Over mij

Hier kom je (bijna) alles over mij te weten.

Een health en happiness blog.

Hey! Ik ben Esther. Leuk je hier te zien op mijn health en happiness blog. Een blog over gezondheid en alles wat mij gelukkig maakt. Bij heyesther gaat het om:

 • Gezond en gelukkig leven
 • Motivatie om te bewegen
 • Gezonde keuzes maken in voeding
 • Een positieve mindset
 • Spirituele zoektochten
 • Leuke tips voor uitstapjes
 • Heerlijk tuinieren
 • Leuke doe het zelf ideeën
 • Mijn paarden lifestyle
 • Persoonlijke verhalen
 • Fotografie

Gezonde keuzes

Dit blog is voor mensen die, net als ik, moeite hebben om fit te blijven. Iedereen heeft het druk met dagelijkse bezigheden. Hierdoor maken we vaak ongezonde keuzes. Wil je graag gezondere keuzes gaan maken, dan kan mijn blog je daarbij helpen. Je vind hier simpele workouts en recepten voor heerlijke smoothies. Bij heyesther vind je verder informatie over mindset, meditatie, yoga en mindfullness. Ook breng ik je misschien op ideeën met leuke DIY. Waar ik onder andere gelukkig van word is mijn paard. Twee wekelijks zal dit een terugkerend onderwerp zijn. Mijn doelgroep bestaat uit iedereen die aan zijn gezondheid wil werken. Lezers die op zoek zijn naar informatie om zelf gezonde keuzes te maken.

Waarom ik dit blog ben begonnen

In 2012 kreeg ik het inzicht dat ik niet gezond was. Er was bij mij borstkanker geconstateerd. Ik moest een traject van operaties, chemotherapie en bestraling ondergaan. Na dat herstel ben ik een zoektocht begonnen, om gezond oud te worden. Ik had na deze gebeurtenis vaak klachten die ik daarvoor niet had. Pijnlijke botten, spieren en gewrichten. En een slechte conditie en fitheid. Ik wilde snel weer fit en gelukkig zijn. Ik ben dus gezonder gaan eten en bewegen. Maar het belangrijkste: ik ben gaan waarderen wat ik allemaal had. Mijn zoektocht heeft mij veel kennis bijgebracht. Deze ontdekkingen wil ik graag met jullie delen.

In mijn dagelijkse leven.

In mijn dagelijkse leven ben ik Intensive Care verpleegkundige. Een vak waar ik nog steeds mijn passie voor heb. Zorgzaamheid zit in mijn bloed. Ik vind het fijn om andere mensen te helpen. Verder ben ik getrouwd en een trotse moeder van een zoon en dochter. Daarnaast hebben we een huis vol met dieren. Sinds 2016 ben ik eigenaar van een mooi paard. Iets wat ik voorheen nooit had gedacht te bezitten. Ik ben super creatief. Hou van schilderen, DIY. Koken, tuinieren en nog veel meer. Sinds 2018 ben ik ook gaan fotograferen. Mijn werk kun je hiervan bewonderen op mijn site.

Fotografie

Afgelopen december heb ik mijzelf een spiegelreflexcamera kado gedaan. Sinsdien is het fotografie virus op mij overgebracht. Fotograferen is sindsdien echt een geliefde hobby geworden. Hieronder zie je een paar van mijn foto’s.
Maia en Witje
Vuurwerk
Perry
Spot

Contact

info@heyesther.nl