Award.

Wat een verassing de afgelopen week. Ik was genomineerd voor de Liebster award. Tot mijn grote verbazing een aantal dagen later, zag ik via mijn email nog een keer een nominatie. Maar nu voor de Sunshine blogger-award. Beide nominaties zijn een blogger award. Deze nominaties worden door bloggers gegeven die hun geïnspireerd hebben. Je kunt niet zeggen dat ik door allebei zeer verrast was. Ik had dit gewoon nooit zien aankomen. Maar ik ben heel erg blij dat mijn inspanningen worden beloond. Ook al is dit meer een award voor de eer. Ik voel me ook zeer vereerd.

Het verhaal achter de Liebster award hebben jullie natuurlijk al afgelopen dinsdag kunnen lezen. Het verhaal achter de Sunshine blogger-award kunnen jullie aankomende dinsdag lezen. Ik hoop dat jullie mij weer een beetje beter leren kennen. Ik vond het echt leuk om te doen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

 

website

© Pixabay

Website.

De afgelopen week ben ik vooral met aanpassingen aan de website bezig geweest. En daar gaat nou eenmaal een heleboel tijd in zitten. Maar ik hoop dat straks het resultaat er mag wezen. Er moet nog een heleboel gebeuren, wil het zo zijn als in mijn hoofd. Maar ik ben al redelijk op weg om mijn punt te maken.

De aanpassingen worden straks zichtbaar in een ander menu. Maar de informatieve pagina’s beginnen er al aardig op te lijken. Ook ben ik hevig in de weer geweest om de foto’s in hun formaat aan te passen. Hopelijk is dit zichtbaar in een snellere laadtijd van de pagina’s.

 

spam

© Pixabay

Spam.

Op de een of andere manier gebeurd het soms dat een reactie die geplaats wordt niet zichtbaar is en in mijn spam terecht komt. Dit is al enkele malen eerder voor gekomen en hiervoor sorry. Ik zorg er voor dat jullie berichten binnen een paar dagen zichtbaar wordt. Ik voeg dan het bericht handmatig toe. Is jou bericht niet zichtbaar binnen enkele dagen geef me dan even een berichtje via de email. Ik probeer dan dit probleem op een andere manier op te lossen.

 

energie

© Pixabay

Energie.

Ik krijg vooral veel energie om dingen aan te passen en te verbeteren. Ik vind het onwijs leuk om te doen. Ik hoop dat binnenkort het menu klaar is, zodat je nog makkelijker oudere berichten terug kunt lezen. Binnenkort hierover meer. Ik hoop  dat jullie tijdens het surfen niet al te veel last hebben van deze veranderingen.

Natuurlijk gaan alle berichten gewoon door. Ik hoop jullie daarom hier te blijven ontmoeten.

%d bloggers liken dit: