Buiten mijn comfortzone.

Sinds ik geabonneerd ben op Storytell, lees ik ook boeken die ik normaal nooit snel zou lezen. Maar omdat ik nu vaak  naar ingesproken boeken luister, kom ik nog wel eens uit mijn comfortzone, qua lezen. En zo ook dit boek: Secrets Of The Millionaire Mind, Mastering The Inner Game Of Wealth. Dit boek van Schrijver, T Harv. Eker, heeft echt mijn visie op mijn denken veranderd. Het gaat er in dit boek om een millionaire mindset te ontwikkelen. Die er niet alleen maar om draait om snel rijk te worden, maar bovenal een mindset te creëren, die positief voor je werkt.

 

Secrets of the millionaire mind.

millionaire mind

In dit boek krijg je inzichten aangeboden, die een complete eyeopener zijn. Deze man is geniaal, naar mijn idee. Hij legt in simpele, maar heel duidelijke taal uit, hoe je dat kunt veranderen. Met een goede grap en grol. Hij komt met duidelijke alledaagse voorbeelden en laat je nadenken, welke negatieve gedachten je tegenhouden.

 

Jouw financiële blauwdruk.

Hij gaat uit van een financiële blauwdruk in jouw hersenen. Deze blauwdruk wordt gevormd door jouw leerproces. Als baby wordt je geboren met een schoon bestand. Of wel je weet nog niets en je kunt nog niets. Gaandeweg in je leven, leer je van alles. Zo ook over geld. Als je in een rijk milieu bent geboren, zal je veel positieve dingen horen over geld. In een arme omgeving, zal je veel negatieve opvattingen horen over geld. Deze aangeleerde opvattingen, van ouders, kinderen op school, leraren, maar ook opvattingen in de media, hebben bepaalde gedachten aangeleerd. Die moeilijk weer af te leren zijn.

financiële blauwdruk

Deze gedachten kun je ook wel zien als de bedrading in een computer. De stroom moet een bepaald circuit volgen. Zo gaat dat ook in de hersenen. Dit boek leert je, hoe je je financiële blauwdruk kunt vaststellen en kunt verbeteren.

 

Wie is T Harv. Eker.

T Harv. eker is een Amerikaan die volledig aan de grond zat en binnen 2 jaar miljonair werd. Een succesverhaal, zo gezegd. Deze man is geboren in canada en groeide daar op. Als jong volwassenen verhuisde hij naar Amerika waar hij verschillende bedrijven oprichtte zonder dat het een succes werd. Uiteindelijk werd hij zeer succesvol met een fitnessbedrijf met verschillende ketens. Hij verkocht het bedrijf en werd toen miljonair. Echter zijn geld verdween als sneeuw voor de zon, door slechte investeringen en management. Hij besloot toen om erachter te komen, waarom sommige mensen rijk worden en anderen niet. Nu leert hij mensen over de hele wereld zijn analyse over geld en een millionaire mindset.

Wil je meer weten over T Harv. eker? Kijk dan eens op zijn officiële website. Ook kan je veel filmpjes op YouTube vinden onder zijn naam.

%d bloggers liken dit: