Interesse gewekt.

Mijn interesse was meteen gewekt bij master your mindset. Afgelopen december zocht ik een boek om iets over te schrijven. En eigenlijk direct bij het scrollen op BOL.com viel mijn oog op dit boek; Master your mindset, Michael Pilarczyk. En zowel de titel als de auteur wekte mijn nieuwsgierigheid. En eigenlijk was mijn interesse zo groot geworden, dat ik meteen besloot om het boek te kopen.

 

leef je mooiste leven

Michael Pilarczyk.

Ik ken deze naam nog van de radiowereld. En als ik Michael Pilarczyk opzoek weet ik ineens weer wie hij is. Michael Pilarczyk is een bekende radio en tv presentator geweest. Zie ook Wikipedia. Hij was eigenaar van zijn eigen mediagroep die hij na een aantal jaar verkocht. En toen was er ineens een radiostilte. Hij verdween letterlijk 40 maanden op zijn zeiljacht, waarmee hij de wereld over voer. Sindsdien schrijft hij boeken en is hij samen met Cindy Koeman de oprichter van de Mastermind Academy. Zijn eerst uitgebrachte boek “Dansen in de hemel” was gelijk een bestseller en ging zo’n 75.000 keer over de toonbank. Wil je meer weten over Michael Pilarczyk? Kijk dan eens op deze site.

 

reis om de wereld

 

Master your mindset.

Leef je mooiste leven is waar dit boek over gaat. Je leert je eigen denkwijze te begrijpen en krijgt tips over hoe je die denkwijze kunt veranderen om zo de kwaliteit van je leven te verbeteren. Dit boek gaat over het realiseren van je dromen. Door het lezen ga je nadenken over wat je nu eigenlijk echt wilt. De schrijver doet dit door regelmatig vragen te stellen. Deze vragen laten je diep over jezelf en jouw situatie nadenken. Je komt erachter wat je eigenlijk echt graag wilt bereiken in je leven.

 

Michael Pilarczyk

 

Doordat de schrijver het gehele boek door zijn vragen blijft stellen, kom je ook achter je blokkade, namelijk een negatieve denkwijze. Dit zorgt ervoor dat je jouw doelen niet haalt. Deze denkwijze houd je eigenlijk tegen, om te doen wat je echt graag wilt. Wanneer je je denkwijze veranderd dat zal jouw situatie ook veranderen. In dit thema geeft Michael Pilarczyk ook masterclasses aan zijn Mastermind Academy. Meer daarover kun je vinden op deze site.

Een prachtig, helder geschreven boek waarbij ik echt inzicht heb gekregen in mezelf. Het boek geeft je handvatten om dingen te veranderen in je leven. Meer weten? Kijk dan eens op Bol.com.

%d bloggers liken dit: