Niet zweverig

Ik ben absoluut niet zweverig. Maar ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde. Mijn besluit om naar een medium en magnetiseur te gaan kwam dan ook spontaan. Al een geruime tijd na mijn behandeling voor borstkanker, heb ik hier en daar wat klachten overgehouden. Niet iets om dramatisch over te doen, maar het zou toch fijn zijn als ik daar iets aan kon doen. Vooral mijn wervelkolom is wat gevoelig en stijf op de plek waar ook bestraald is.

Nu kon ik wel weer een medische molen ingaan, maar daar had ik niet echt zin in. En ik was ook niet overtuigd dat ik daar iets uit zou halen. Maar een behandeling in een alternatief circuit wilde ik wel proberen. En zo maakte ik via Facebook contact met Wendy Helder.

 

Wie is Wendy Helder?

Wendy Helder

Wendy had ik al een tijdje tussen mijn vriendenlijstje op Facebook staan. Gewoon een spontaan aangewaaide vriendin. Steeds las ik met interesse haar berichten op Facebook. Na een tijdje kwam ik erachter dat ze een eigen praktijk had, als medium en magnetiseur. En zo kwam ik via een kleine zoekactie terecht op haar website. Via haar web shop verkoopt ze gave sieraden, die ook nog eens een magnetiserende werking hebben.

Op haar website kun je lezen dat Wendy al sinds haar geboorte paranormaal begaafd en hoog sensitief is. Ze is helderziend, helder horend, ruikend en voelend. Sinds haar pubertijd is ze hier mensen mee gaan helpen. Ze heeft intussen van haar gave haar beroep gemaakt.

 

Haar oproepje op Facebook.

Regelmatig doet Wendy aan Facebook acties. Maar nu had ze een vraag of er mensen waren die een recensie voor haar wilde schrijven. Voor mij was dit een oproep om eens bij haar langs te gaan. Ik wilde wel eens kijken of ik baat bij haar behandeling zou hebben.

We hebben al snel een leuk en spontaan contact. Binnen het eerste contact komt er gelijk een afspraak tot stand. En afgelopen Vrijdag 28 april was het dan zover. Onwennig en onzeker wat ik kan verwachten, rij ik naar haar toe in Kornhorn.

 

Wendy vertelt.

helende handen

Ik word hartelijk ontvangen in haar woning. We maken eerst ontspannen kennis met elkaar. Na een kleine persoonlijke kennismaking vertelt ze over haar werk als medium. Ze vertelt dat ze consulten geeft door heel Nederland en België. Vaak gaat ze naar mensen toe, omdat ze op dit moment helaas niet in het bezit is van een eigen praktijkruimte.

Tijdens een consult kun je veel vragen stellen. Ze komt in contact met overledenen en je kunt vragen stellen over je toekomst. Je kunt naar je consult foto’s meenemen of voorwerpen. Maar dit is niet perse noodzakelijk. Wendy kan ook magnetiseren en healen. Ze geeft ook massages zoals; Hot Stone, voet reflex, baby massage en Indische hoofd massage. Tijdens een consult worden ook kaarten gelegd. Ze werkt tijdens deze consulten niet op uur basis. Ze heeft een vast tarief.

voet reflex

Naast haar consulten, geeft ze ook adviezen aan de politie over misdrijven en onopgeloste zaken. Ze is heel actief in het helpen van kinderen met allerlei soorten problemen. Samen met ouders en leerkrachten, helpt ze naar oplossingen voor het kind te zoeken.

 

Mijn ervaring.

Vooraf doet ze een korte uitleg over haar werkwijze. Omdat ik niet direct vragen heb, begint zij mij te vertellen wat ze ziet. En dat is nogal wat. Ze pikt moeiteloos informatie op. Over mijn jeugd en zelf van mijn moeder haar jeugd. Ze gaat verder met vertellen over informatie van mijn vader, over mijn kinderen en mijn man. Veel dingen zijn echt raak. Vooral de dingen die ze verteld over mijn eigen gezin.

Na het middageten begint ze met het magnetiseren van mijn rug. Ik moet op een stoel gaan zitten, met mijn ogen dicht. Ze verteld dat ze met haar handen langs mijn lichaam gaat en me soms af en toe moet aanraken. Ik ga gewoon zitten en kijk wat er gebeurd. Ik voel me echt ontspannen en relaxed. Maar de pijn in mijn rug is nog steeds aanwezig. Al voel ik me na de behandeling heerlijk.

kaarten

Na de behandeling worden er nog kaarten voor mij gelegd. En daar was ik echt verbaasd over. Alle kaarten die er getrokken waren zeiden iets over mij. Ik had in mijn kaartlegging zelf een kaart die Nightingale heette. Florence Nightingale was een bekend verpleegkundige. Het is wel grappig dat ik ook een verpleegkundige ben. Na mijn consult rij ik moe en tevreden naar huis. Het was een fijne ervaring.

De volgende dag begin ik de dag eigenlijk net als anders. Ik kom net als de voorgaande dagen heel moeilijk uit bed. Voordat de koffie zijn werk kan doen ben ik meestal een zombie. Na mijn eerste kop koffie word ik pas echt wakker. En dan besef ik ineens dat ik geen pijn in mijn rug meer heb. Voor het eerst in 5 jaar voel ik geen pijn. Voor mij is het duidelijk. Wendy heeft echt geholpen!

kaart legging

%d bloggers liken dit: