Veelzijdig.

Dat mensen zo veelzijdig kunnen zijn, dat bewijst wel een collega van mij. Want naast haar functie als intensive care verpleegkundige, runt zij gewoon haar eigen bedrijfje “Hil interior & lifestyle”. Laatst ben ik bij haar geweest, om haar mooie bedrijf, aan jullie te kunnen laten zien.

Hil interior & lifestyle.

Hilda Nijenbanning heeft zo’n twee jaar geleden, haar eigen bedrijf Hil interior & lifestyle opgericht.

Samen met haar vader is ze eerst begonnen met haar bedrijf. Er werd een winkelruimte gecreëerd, in de prachtige landelijke boerderij van haar ouders in Zweeloo. Samen met haar vader maakten ze klein meubelen, zoals krukjes en bankjes. Hilda bewerkt het vervolgens met speciale beitsen die een authentiek effect geven. Vlak na haar start kreeg haar vader gezondheidsproblemen en leek het er even op dat er niet verder gegaan kon worden. Maar gelukkig vond ze een goede passende timmerman, die nu haar meubels voor haar maakt.

In haar winkel kun je terecht voor tijdloze woonaccessoires met een authentieke, stoere en sobere stijl. Naast nieuw gemaakte meubels, kun je er ook terecht voor oude doorleefde vondsten. Haar wooncollectie is inmiddels uitgebreid met een breed scala aan woonaccessoires.

Handgemaakte kleine meubelen.

Mooie handgemaakte kleine meubelen. Hierbij kun je denken aan kleine tafels, bijzettafeltjes, eettafels en krukken. In de winkel kun je mooie exemplaren aanschaffen, maar je kunt ook een ontwerp laten maken op bestelling. Alle meubels zijn door een ervaren timmerman gemaakt. Het hout wordt op een verantwoordelijke wijze aangeschaft. Eens in de zoveel tijd koopt ze een mooie eiken boom, waarvan ze de planken laat zagen. Er is aan alles gedacht.

Esatto beitsen.

Loogbeits is een kleur beits wat voor alle doeleinden gebruikt kan worden om meubels te verouderen of te vergrijzen. Deze beitsen kun je bij Hil interior & Lifestyle aanschaffen.

 

Potten van de STILL en Brynxz Collection.

Deze unieke vazen maken haar collectie helemaal af. De mooie landelijke potten van de STILL en Brynxz Collection zijn een prachtige combinatie met haar handgemaakte meubelen. Deze unieke vazen kenmerken zich door hun natuurlijke en zachte kleuren. Hierdoor sluit deze collectie helemaal aan bij Hilda’s authentieke, stoere en sobere stijl.

Authentieke accessoires.

In haar woonwinkel kun je terecht voor mooie authentieke accessoires. Deze accessoires hebben een eigen en tijdloos karakter. Voor prachtige kleden, doeken, kussens en kleine accessoires kun je ook bij Hil interior & lifestyle terecht. Kijk maar eens naar enkele mooie voorbeelden.

Openingstijden.

De openingstijden van haar mooie woonwinkel in Zweeloo zijn:

  • Donderdag en vrijdag van 10:00 t/m 17:00
  • Zaterdag van 10:00 t/m 16:00

Haar woonwinkel kun je bezoeken op Klooster 52, 7851 AJ, in Zweeloo. Of neem eerst eens een bezoekje op haar website.

%d bloggers liken dit: