Heyesther photography

Sinds kort heb ik ook een Instagram account voor mijn foto’s, namelijk heyesther photography. Maar om eerlijk te bekennen krijg ik daar wel heel veel hulp bij. Mijn dochter is namelijk zo lief, om dit account bij te houden. Ik heb namelijk niet zoveel met het toevoegen en vinden van de juiste hashtags. En de jeugd is daar veel beter in dan ik. Dus vandaar dat ik jullie even wil laten weten, dat daarvoor alle lof gaat naar haar.

 

mijn dochter

© heyesther

Instagram voor mijn foto’s

Ze spoorde me al een hele poos aan, om een Instagram account voor mijn foto’s te maken. Ik ben helemaal niet goed met Instagram. Maar de jeugd lijkt wel niet anders te doen. Dus ik heb het account in haar handen gegeven. Ik lever de foto’s aan, en zij maakt de selectie. Bij iedere foto heeft ze verschillende hashtags toegevoegd. Dat schijnt te helpen voor kijkcijferaantallen. En dat lijkt te werken. Er zijn in ieder geval heel veel nieuwe volgers en reacties op dat account. En dat maakt me dan ook wel weer een beetje trots. Op haar natuurlijk. Zonder haar was me dat dus echt nooit gelukt.

 

© heyesther

Reacties

Laat gerust een reactie achter. We zijn heel benieuwd naar reacties van wat mensen mooi vinden. Ik kan daar als hobby fotograaf alleen maar van leren. Regelmatig neem ik mijn camera mee als ik wegga. En ik probeer foto’s onder alle omstandigheden te maken. Soms kom ik thuis en dan is er geen een foto bij die echt mooi is gelukt. En soms zijn er een aantal bij die wel mooi zijn. Maar ik ben altijd benieuwd naar wat andere mensen ervan vinden. Want daar kan ik alleen maar beter van worden. Dus snel tot ziens bij heyestherphotography.

%d bloggers liken dit: