Afgelopen maand.

De eerste maand van Witje op zijn nieuwe stal zit erop. En ik kan jullie wel vertellen, dat het hem goed is bevallen. Witje is veel rustiger, veel meer Zen dan hij was. Je kan merken dat de buitenlucht en het vele buiten zijn hem goed doen. De hele tijd heeft hij mooi z’n oortjes naar voren. Je ziet dat hij het naar zijn zin heeft. Enthousiast loert hij naar het hek als we aan komen rijden.

 

lekker hapje

© heyesther

Heerlijk in de wei.

En hij komt natuurlijk ook precies op het goede moment. Want in de wei is het gras heerlijk aan het groeien. En iedere dag mag hij iets langer op het gras. (Dit om hoefbevangenheid te voorkomen.) En dat vind hij heerlijk. Binnen een week ik het gras al aanzienlijk goed “gemaaid.”

 

lekker buiten

© heyesther

zonder harnas

© heyesther

Door weer en wind.

Voor ons was het natuurlijk in het begin ook even wennen. Want er is immers geen binnenbak meer aanwezig. Maar de natuur is ons tot nu toe goed gezind. En met de natuur leer je snel omgaan. Ben benieuwd of ik dat in de winter ook blijf zeggen. Maar ook wij voelen ons helemaal Zen. Het is heerlijk om van de rust te genieten, samen met je paard. En we zijn heel open en lief ontvangen. Ook wij voelen ons snel thuis.

 

da vinci

© heyesther – Da vinci

Dali

© heyesther – Dali

Kameraden voor het leven.

Hij kon snel wennen aan zijn twee maatjes, DA Vinci en Dali. En inmiddels willen ze graag bij elkaar staan. Maar nog wel met een draadje ertussen. Ook met de hond Brom is hij graag aan het neuzen. Terwijl Ginger op een veilige afstand toekijkt.

Brom

© heyesther – Brom

Ginger

© heyesther – Ginger

%d bloggers liken dit: