Healthy Body

Een goede gezondheid en een healthy body wil iedereen. Op deze pagina vind je alles om je lichaam in goede balans te houden.

Regelmatig zijn er blogs over gezonde voeding en sport. Daarnaast heb ik maandelijks een rubriek met recepten en recepten voor smoothies. Werk lekker aan je gezondheid en voel je fit en vitaal.

healthy body
alternatieve geneeswijze

Alternatieve geneeswijze

Alternatieve geneeswijzen, zijn aanvullende therapieën buiten de reguliere geneeskunde. Alternatieve geneeswijzen zijn een aanvulling. Ze kunnen geen therapie of behandeling vervangen van een arts of therapeut. Met enige regelmaat bezoek ik een alternatieve therapeut en probeer ik een alternatieve behandeling uit. De resultaten en ervaringen leg ik dan vast in een blog. Ben je benieuwd welke therapieën ik al heb geprobeerd? Kijk dan eens op de alternatieve geneeswijze pagina.

Grondoefeningen en fitness

Om fit te blijven en een beetje comfortabel in mijn vel te zitten, doe ik aan grondoefeningen en fitness. Door deze oefeningen train je aparte spiergroepen zonder naar de sportschool te hoeven gaan. Bij deze oefeningen train je met je eigen lichaamsgewicht. Heb je weinig tijd, net als ik, dan zijn deze oefeningen echt een uitkomst. Benieuwd welke oefeningen je allemaal thuis kunt doen? Kijk dan eens op de grondoefeningen en fitness pagina.
grondoefeningen en fitness
hardlopen

Hardlopen

Hardlopen in een populaire sport, die de laatste jaren door steeds meer mensen beoefend wordt. Met hardlopen wordt je uithoudingsvermogen getraind. Door regelmatig een rondje hard te lopen blijf je fit, maar er zijn nog veel meer voordelen als je aan hardlopen doet. Wil je graag wat tips om te beginnen? kijk dan eens op de hardlopen pagina.

Recepten

Elke maand heb ik een heerlijk recept voor je. Van een heerlijke warme maaltijd tot een lekker bakrecept. Ik probeer de recepten zo gezond mogelijk te houden. Maar af en toe is het ook heerlijk om hier eens vanaf te wijken. Wil je weten welke recepten er allemaal zijn? Klik dan snel door naar de recepten pagina.
recepten
smoothies

Smoothies

Als je het lastig vindt om regelmatig je groente en fruit op te eten, dan kan een smoothie een heerlijke uitvinding voor je zijn. Want met een smoothie krijg je jou aanbevolen dagelijkse groenten en fruit zo naar binnen. En het smaakt nog heerlijk ook. Iedere maand heb ik een lekker recept voor je, zodat je met je smoothies heerlijk kunt afwisselen. Heb je inspiratie nodig? Kijk dan maar eens op de smoothie pagina.

Voeding

Gezonde voeding, wat is dat nou precies? Kom ik wel aan mijn juiste hoeveelheden? Wat zijn koolhydraten en welke vitaminen en mineralen heb ik nodig? Zijn dit vragen die je herkent, dan moet je zeker eens kijken op de voeding pagina.
voeding
yoga

Yoga

Yoga is goed voor lichaam en geest. Het maakt het lichaam flexibel en de geest rustig. Ik doe regelmatig aan yoga, omdat ik merk dat mijn lichaam dan minder pijnlijk is met bewegen. Met yoga verbeter je namelijk je houding. Maar er zijn nog veel meer voordelen met yoga. Wil je meer weten over yoga? Kijk dan eens op de yoga pagina.

Contact

info@heyesther.nl