Hardlopen met apps.

Bij het hardlopen is het altijd handig om je trainingsprogressie bij te houden. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een app. Maar het aanbod hiervan is groot. Het ligt aan je keuze of je meerdere dingen wilt laten vastleggen. Sommige apps zijn zo uitgebreid dat het onmogelijk is om bijna alles bij te houden. Welke app is voor jouw de beste keus?

app.

Runtastic hardlopen & fitness.

Dit is een gratis app voor het vastleggen van hardloop-, fiets- en fitnessactiviteiten. Er zijn meerdere apps van Runtastic te downloaden. Er is een gratis versie en een versie die betaald is. Hier heb je dan ook meerdere mogelijkheden mee.  De standaard versie is een GPS tracker die je training progressie met een GPS volgt. Daarnaast is Runtastic een allround fitness app. Je kunt activiteiten als hardlopen, joggen fietsen etc. allemaal volgen.

Runtastic is een mooi vormgegeven app. Je kunt in de premiumversie alle trainingsschema’s downloaden. De kosten voor een jaarlijks abonnement hiervan zijn € 59,99

 

Runkeeper.

Met deze app registreer, meet en verbeter je conditie. Het is net als Runtastic een allround app. Ook hier kun je meer gegevens bijhouden, zoals wandelen, wielrennen, trektochten en fietsen. De app is mooi vormgegeven.  Het heeft een aparte stopwatchfunctie. Je kunt je eigen favoriete muziek afspelen. Je kunt trainingsschema’s bekijken en op maat samenstellen en persoonlijke doelen maken.

Runkeeper pro voor een jaar kost € 29,01.

hardlopen

 

Learn to run.

Leer te lopen is een gratis app. De app bevat 3 trainingsprogramma’s die elk 25 dagen tellen.  Er is een makkelijk, basic en een gevorderden programma. De gratis app heeft alleen advertenties. Wil je die verwijderen dan kost dat € 4,99. Learn to run is een app die je een programma biedt. Daarnaast kan het je favoriete muziek afspelen en heeft het een ingebouwde timer.

sport

 

Looptijden.nl.

Meet je hardlooproute en deel je tijd! Deze app is gratis. Voor bepaalde features moet je extra betalen. Met je telefoon meet je je route en snelheid met de GPS tracker. De app houd verder verbrande calorieën bij. Deze app is verkozen tot sport app van het jaar. De app heeft Nederlandse audio coaching. Je kunt trainingsdoelen instellen. Deze app houd zelfs bij hoeveel trainingen je loopt op je schoenen. Je kunt meedoen met ghost running en tegelcoaching. Ghost running is alleen in de betaalde versie. (plus pakket).  Met deze app kun je je eigen muziek beluisteren.  Kortom uitgebreid.

Het pluspakket kost per half jaar € 24,95.

%d bloggers liken dit: