Hardlopen en accessoires.

Met hardlopen dacht ik vaak als eerste aan de aanschaf van schoenen. Die waren voor mij het allerbelangrijkst. Ik heb ze dan ook aan laten meten, omdat ik nogal moeilijke voeten heb. Kleding en accessoires waren voor mij altijd van ondergeschikt belang. Maar daar ben ik de laatste tijd toch een beetje van aan het terugkomen. Want als ik de deur uitga heb ik op z’n minst mijn telefoon, huissleutels en drinken mee.

 

Ik ben eens gaan surfen over het internet om dit probleem op te lossen. Want als je gaat is het echt handig om dit zo comfortabel mogelijk te doen.

 

Schuurplekken tegengaan.

Er zullen vast meer mensen last hebben van schuurplekken. Ook als je de beste hardloopkleding aanhebt. Het frequent wrijven van huid tegen elkaar kan een gevoelige huid opleveren. Schuurplekken kunnen ontstaan op de binnenkant van de dijen of onder de armen.

Bodyglide heeft een product gemaakt die dat schuren tegengaat. Er zijn twee varianten.

  • Bodyglide Anti Blaren en Schuurplekken Stick 22g
  • Bodyglide For Her 42g

Body-Glide-Anti-Blaren-en-Schuurplekken-Stick-22g

 

 

De anti blaren en schuurplekken is gemaakt in een handige stick die je makkelijk meeneemt voor onderweg. Deze stick is ook te gebruiken tegen blaarvorming.

Bodyglide-For-Her-42g

 

 

De bodyglide voor her is speciaal samengesteld voor de hydratatie van de huid. Aangevuld met extra vitaminen. Het maakt de huid zacht en gehydrateerd.

Beide producten zijn te bestellen op All4running.

 

 

Spullen meenemen:

Het eerste waar ik altijd last van heb is dat ik mijn spullen nooit ergens kwijt kan. Of ik heb ze in mijn zak gedaan van mijn jacket maar dan hindert me dat weer onder het lopen.

Je hebt verschillende belts van verschillende merken. Ik laat er een aantal zien die het meest opvallen.

De Nathan hipster.

Nathan-Hipster-Heathered-Blue

De Nathan hipster is een handige band die je om je taille kunt plaatsen om spullen mee te nemen. De band is verkrijgbaar in 4 kleuren. Er zitten aparte vakken in de band, waardoor je meerdere items kunt meenemen. De hipster is te koop bij All4running of run2day.

 

 

De flipbelt heupband.

flipbelt-heupband

De flipbelt is een soortgelijk product. Ook bij deze band zijn er meerdere openingen om je spullen in op te bergen. Daarnaast heeft de flipbelt wat reflectie in het ontwerp gemaakt. Want veiligheid staat nog altijd voorop. De flipbelt kun je kopen bij de hardloopshop.

 

 

De Ultimate Performance AiraForce 2 Nutrition Belt.

Nathan-Mercury-2-Drinksysteem

Met deze riem is het mogelijk om wat vloeistoffen of water mee te nemen onder het hardlopen. De riem is ook verkrijgbaar in 4 flessen om mee te nemen. In de riem is ook een klein opbergzakje voor kleine spulletjes die je meeneemt. De belt is verkrijgbaar bij All4running.

 

 

Nathan Mercury 2 Unisex

Nathan-Mercury-2-Drinksysteem

Deze riem van het merk Nathan maakt het mogelijk om twee flessen vloeistoffen of water mee te nemen. Net als het vorige merk is de riem voorzien van een handig opbergvakje om extra spulletjes mee te nemen. Deze riem is verkrijgbaar bij all4running.

 

 

Binnenkort ga ik mijn eerste stappen zetten met een van deze handige accessoires. Laat even weten welke voorkeur jij hebt. Of heb je  misschien andere handige accessoires gezien? Laat het me weten.

%d bloggers liken dit: