Happy mind

Gelukkig zijn. Wie wil dat nou niet. Ondek allerlei manieren om je geluk na te jagen. Deze pagina gaat over de mind en hoe je een happy mind krijgt en behoudt. Ontdek wat meditatie en mindfulness voor jou kunnen betekenen en hoe je een juiste mindset kunt creëren. Wekelijks plaats ik een mooie quote waar je over kunt nadenken. Ook plaats ik regelmatig een blog over boeken waar je wat aan hebt en van kunt leren. Gelukkig zijn is een keuze. Welke keus maak jij?

happy mind
boeken

Boeken

Ik hou van boeken waar je wat aan hebt. Boeken waarmee je kunt groeien in allerlei opzichten. Regelmatig schrijf ik een blog over boeken die ik interessant vind. Wil je meer weten wat voor boeken dat zijn? Kijk dan snel op de boeken pagina.

Meditatie

Mediteren brengt rust voor lichaam en geest. Door regelmatig aan meditatie te doen kun je hier de voordelen van plukken. Mediteren is niet moeilijk en je kunt op veel verschillende manieren aan meditatie doen.  Er zijn meditaties die teruggaan naar je ademhaling. Ook kun je aan geleide meditatie doen, of luisteren naar binaural beats. Weet je niet goed hoe je moet beginnen? Of wil je meer weten over meditatie? Kijk dan gerust eens op de meditatie pagina.

meditatie
mindfulness

Mindfulness

Mindfulness is het bewust in het hier en nu leven, zonder te oordelen. Bij mindfulness train je je aandacht. Door regelmatig aan mindfulness te doen, ontwikkel je vele voordelen. Wil jij alle voordelen van mindfulness weten? Kijk dan eens op de mindfulness pagina.

Mindset

Met mindset kies je bewust voor een bepaald gevoel of voor een bepaalde instelling. Met een juiste mindset kun je groeien. Wil je weten hoe? Kijk dan eens op de mindset pagina.

mindset
quotes

Quotes

Wekelijks zet ik een nieuwe quote online met een mooie inspirerende foto. Door mooie quotes raak ik geïnspireerd. Wil jij weten welke quotes dat allemaal zijn? Kijk dan snel op de quotes pagina.

Spiritueel

Van nature ben ik heel spiritueel ingesteld. Af en toe breng ik een spiritueel blog uit. Als je daar benieuwd naar bent, ga dan naar de spiritueel pagina.

spiritueel

Contact

info@heyesther.nl