Grondoefeningen en fitness

Regelmatig probeer ik een beetje aan sport te doen. Ik heb echter niet heel veel tijd om naar de sportschool te gaan. Daarom doe ik vaak grondoefeningen en fitness thuis. Deze oefeningen worden gedaan met het eigen lichaamsgewicht, waardoor je zelf je eigen lichaam sterker maakt. Zo kun je overal en altijd sporten.
grondoefeningen en fitness
5 Grondoefeningen die je dag energiek laten beginnen.

5 Grondoefeningen die je dag energiek laten beginnen.

Energiek de dag beginnen. Heb je ook mijn vorige blog gelezen, over ochtendroutine? Misschien wil je hier een goed start mee maken. Deze grondoefeningen helpen je om de dag energiek te beginnen. Ze helpen de doorbloeding op gang te brengen en geven je gewoon meer...

read more
Goed gevormde borsten met vier simpele oefeningen.

Goed gevormde borsten met vier simpele oefeningen.

De oudste vrouwelijke bodybuilder. Ik voel me altijd geïnspireerd door oudere mensen, die veel jonger lijken dan hun echte leeftijd.  Zo was er afgelopen 14 juli, een bericht te lezen bij het AD, over de oudste vrouwelijke bodybuilder.   Allereerst ben ik niet...

read more
5 Grondoefeningen voor de armspieren en schouders.

5 Grondoefeningen voor de armspieren en schouders.

Oefeningen voor de armspieren. Met grondoefeningen bedoel ik oefeningen die je met je eigen gewicht kunt doen. Nou zijn armoefeningen met je eigen gewicht best zwaar. En het hangt van je gewicht af of je deze oefeningen kunt uitvoeren. Niet iedereen is in staat om...

read more
Versterk je rug met deze 4 simpele oefeningen.

Versterk je rug met deze 4 simpele oefeningen.

Hoe belangrijk is je rug. Je rug gebruik je bij bijna alles. En dat merk je pas goed als het je een keer in je rug is geschoten. Je kunt dan je sok nog niet eens zelf aankrijgen. Iedere handeling doe je ineens heel bewust. Omdat je dan weet dat bijna elke beweging je...

read more
Benen zijn belangrijk om te trainen. Weet jij ook waarom?

Benen zijn belangrijk om te trainen. Weet jij ook waarom?

Mooie strakke benen. Mooie strakke benen krijg je niet vanzelf. Hiervoor moet je je beenspieren trainen. Maar je hoeft hiervoor echt niet altijd naar de sportschool te gaan. Je kunt heel gemakkelijk thuis aan de slag gaan. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een...

read more
Buikspieren om van te smullen? Zo bereik je dat.

Buikspieren om van te smullen? Zo bereik je dat.

Grondoefeningen voor de buikspieren Om met sporten te beginnen moet ik altijd heel veel moed verzamelen. Vooral als het om de buikspieren gaat. Maar om een stok achter de deur te hebben, heb ik mij ingeschreven voor een obstakelrun. Bij een obstakelrun gaat het om het...

read more
3 Grondoefeningen om je rug sterker te maken.

3 Grondoefeningen om je rug sterker te maken.

De kwetsbaarheid van je rug. Je rug is kwetsbaar en heeft in de loop van je leven genoeg te lijden. Tijdens mijn tienerjaren en ook toen ik startte in de verpleging is met dat jaren verteld. Toen dacht ik altijd, “zal wel”. Maar nu ik 42 ben weet ik beter. Je rug is...

read more

Contact

info@heyesther.nl