Edelsteenlegging.

Het was voor mij een echte verassing dat ik werd gevraagd voor een edelsteenlegging. Afgelopen zomer was ik al een keer voor een behandeling geweest bij Miriam van Heijningen. Toen had ik een Universal White time healing gekregen wat mij ontzettend goed was bevallen. Dit kun je teruglezen op deze pagina. Een paar weken terug vroeg ze mij of ze bij mij een edelsteenlegging zou kunnen doen. En natuurlijk wil ik graag meer weten over deze vorm van therapie.

 

 

bergkristal

 

 

Wat is een edelsteenlegging.

Edelstenen zijn er in verschillende soorten en maten. Iedere edelsteen afzonderlijk heeft een andere uitwerking op je lichaam. Bij een edelsteenlegging worden edelstenen op en om je lichaam gelegd terwijl je heerlijk ontspannen op een massage tafel ligt. Tijdens de behandeling wordt bekeken welke edelstenen jou kunnen ondersteunen. De totale duur van de behandeling is zo’n 1 tot 1,5 uur. Maar dit kan ook langer zijn als dit nodig blijkt te zijn.

 

De behandeling.

Onder het genot van een kopje kruidenthee, kom al een beetje in een ontspannen sfeer. De behandelkamer is sfeervol verlicht met kaarsen. Na een ontspannen onderonsje neem ik plaats op de behandeltafel. Daarna word ik heerlijk onder een plaid toegedekt.

De behandeling begint met een korte versie van de Universal White time healing. Deze behandeling bestaat uit een handoplegging op het gehele lichaam, op de zogeheten energiepunten. Deze energiepunten zitten over het gehele lichaam verspreid. Na het herstellen van deze energiepunten begint de edelsteenlegging.

 

de behandeling

 

De edelstenen worden door Miriam zorgvuldig geselecteerd. Ze heeft een ruime keuze uit verschillende stenen die ze kan gebruiken. De stenen worden geplaatst op de zogeheten chakra-punten. Daarnaast worden er stenen bij de handen, knieën en voeten neergelegd.

Tijdens het plaatsen van de stenen voelen de stenen eerst wat koud aan. Maar al snel worden de stenen warm en voel je de energie van de stenen hun werk doen. Tijdens de behandeling kun je ervoor kiezen om vragen te stellen, maar je kunt deze vragen ook goed achteraf doen. Tijdens het wegdommelen maakt Miriam aantekeningen van wat zij waarneemt. Ze schrijft op wat ze ziet en hoort en voor welke stenen ze gekozen heeft en waarom. Ook geeft ze een boodschap mee die je kan helpen bij je eigen groeiproces.

 

De afronding van de behandeling.

Bij het sluiten van de behandeling haalt ze langzaam een voor een alle stenen weer weg. Hierdoor kom je langzaam weer naar het hier en nu. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk kopje thee. Miriam legt uit wat ze heeft opgeschreven en welke boodschap er naar voren kwam. Na afloop mag je haar aantekeningen meenemen, zodat je ze thuis nog eens rustig kunt nalezen.

 

Aurapraktijk-punt

 

Wil je meer weten over de verschillende behandelingen die Miriam je kan geven? Kijk dan eens op haar website

%d bloggers liken dit: