Dagelijkse sleur

Wennen aan de dagelijkse sleur gaat langzaam. Het is wennen om weer aan het werk te gaan. En het normale leven weer op te pakken. Het was echt even heerlijk relaxed. We zijn dit jaar niet op vakantie geweest. In plaats daarvan hebben we wat klussen afgevinkt in huis. En ik moet zeggen dat je daar ook echt rust van krijgt. Maar dan in je hoofd.

 

kantoor

© heyesther

Nieuwe look

Mijn dochter haar kamer heeft een nieuwe look gekregen. Zo mocht eindelijk, die  zuurstokroze kleur van de muur. Nu heeft ze een meer volwassenere kamer gekregen. Met heerlijk een tweepersoons bed.

Ook heb ik eindelijk de moeite genomen, om mijn kantoor eens op te knappen. Geïnspireerd door de kleuren van mijn dochter. En ik moet zeggen dat het er heerlijk vertoeven is. Op naar vele uren blog en creatief plezier.

 

zoektocht

© Pixabay

Zoektocht naar werk

Nu ik weer ben begonnen met werken, na de vakantie, komt ook het besef dat ik ander werk nodig heb. De klachten in mijn rug nemen toe. Mijn ogen zijn open voor ander werk, maar ik heb nog geen geschikt alternatief gevonden. Dus mijn zoektocht gaat gestaag door. Mijn blik blijft open naar nieuwe mogelijkheden.

Ik begin me ook steeds meer te realiseren, dat ik behoorlijk last kan hebben van veel prikkels. Het lijkt wel of alle prikkels soms even sterk binnen komen. En dat kost me mateloos veel energie. Ik ben dan ook weer begonnen met mijn dagelijks meditatie sessies. En ik kan merken dat ik daar enigszins wat rustiger van word.

 

horse event

© heyesther

Paarden fotografie

Mijn foto en paardenpassie brachten mij bij horse event. Niets is leuker om je passies te laten samensmelten. En er zijn een paar mooie foto’s van genomen. Misschien heb je er al een paar gezien van mijn blog topic van afgelopen donderdag. Het leuke van paarden evenementen, zijn de shows. En natuurlijk kun je dan als hobbyfotograaf lekker los. Mijn mooiste foto’s kun je tegenwoordig bewonderen op Instagram. Heb je trouwens ook mijn heyesther fotografie pagina al gezien?

%d bloggers liken dit: