Blik op mijn blog.

Vandaag wil ik het even hebben over mijn blog. Afgelopen jaar ben ik begonnen met bloggen. Ik ben met bloggen begonnen met een open blik. Vooral om te ervaren, of bloggen iets voor mij is. Ik ben namelijk vooral altijd bezig met schilderen en tekenen. In schrijven, had ik voorheen mijzelf, nog nooit creatief geuit. Afgelopen jaar was dus een periode van aftasten en ontdekken.

 

 

blog

Bloggen mijn eerste jaar.

Ik ben sinds 1 januari 2017 begonnen met bloggen. In de eerste maanden, merkte ik, dat ik voornamelijk voor mezelf aan het bloggen was. In het begin had ik nauwelijks kijkers. Afgezien van een aantal familieleden. Maar zo halverwege mei begon daar wat verandering in te komen. Ik postte een blog over Wendy Helder, een helderziende, en die post ging sky-rocket. Vanaf die tijd kreeg ik steeds meer bezoekers. Waarvoor mijn grote dank.

 

 

schrijven

Mijn ritme ontdekken.

Mijn enthousiasme voor het bloggen begon te groeien. Alleen kon ik nog niet echt mijn ritme vinden om te bloggen. Mijn blogberichten schreef ik vaak een dag van tevoren. Maar als er iets in mijn privé situatie voorkwam, kon het maar zo zijn dat ik een bericht moest overslaan. En dat wilde ik graag veranderen.

Tijdens mijn vakantie in Hongarije heb ik veel nagedacht hoe ik dat zou kunnen oplossen. Mijn tijdschema voor het bloggen heb ik toen aangepast. Vanaf die tijd schrijf ik een keer per week al mijn blogberichten voor de week erna. Zo loop ik in schema iets voor. Maar ik verzeker mijn bezoekers wel van een bericht op de vastgestelde dagen.

 

 

feedback

Vraagje.

Maar mijn gedachten staan daar niet stil. Ik wil graag dat mijn site aantrekkelijk is voor bezoekers. En daarom roep ik jullie hulp hierbij in. Wat vind je goed aan deze site. En wat vind je de mindere goede dingen aan deze site? Wat zou je graag anders zien in de toekomst? Van welke categorie berichten wil je graag meer lezen?

Ik ben van plan om de site een paar aanpassingen te geven. En die ideeën wil ik graag in het komende jaar gaan verwezenlijken. Dus heb je een leuk idee? Laat het me weten!

%d bloggers liken dit: