Lekker bezig.

Er gebeurd van alles op dit moment. Ik ben met van alles en nog wat bezig geweest. Hierdoor heb ik niet veel tijd gehad om te bloggen. Afgelopen twee weken heb ik oude blogposts ingezet, om zo wat meer vrije tijd te creëren. Zo had ik ruimte, om die dingen te regelen, die ik al een hele tijd moest doen.

Ik probeer namelijk in de flow te blijven van het opruimen. In mijn vakantie heb ik alvast een groot begin gemaakt om mijn huis op te ruimen. Na mijn vakantie heb ik geprobeerd om deze flow vast te houden. En dat is best redelijk gelukt. Er zijn nog genoeg spullen, ruimtes en kasten die ik nog even langs moet lopen. Maar zo langzaam aan begint mijn huis weer op een huis te lijken. Er komt meer sfeer.

 

witje

© heyesther

Een andere stal.

Daarnaast ben ik met mijn dochter druk geweest om een andere stalling te vinden voor Witje. En dat is gelukt. Witje gaat met ingang van volgende maand naar een andere stalling. Mijn dochter krijgt het steeds drukker op school. Bij deze stalling, kan Witje gewoon vanuit zijn stal naar buiten lopen. Dat is voor Witje echt heerlijk. Maar het zal natuurlijk ook heel erg wennen zijn, omdat Witje al bijna zijn hele leven bij zijn oude stalling stond. Deze gebeurtenis ga ik natuurlijk voor jullie vastleggen. En binnenkort horen jullie daar dus meer over.

tuin

© heyesther

Tuin in puin!

Mijn tuin is momenteel een ramp. Mijn schutting is laatst omgewaaid. Momenteel staat er weer een nieuwe schutting. En de gelegenheid pak ik dan gelijk maar aan om meteen het een en ander te veranderen. Ik heb wat grote bomen eruit gehaald. Hierdoor komt er gelijk meer licht. Ik ben ook bezig met een andere plantenbak. Wellicht wordt dit wel mijn volgende DIY. Het voorjaar komt er aan. De kou maakt langzaam plaats voor de lente. Dit weekeind is de klok weer verzet. We gaan weer een mooie tijd tegemoet!

%d bloggers liken dit: