Beautiful surroundings

Deze mooie planeet geeft ons beautiful surroundings om naar te kijken. Er zijn heel veel mooie plekken op de wereld. Maar om iets moois te kunnen zien, hoef je vaak niet heel ver weg. Ook in Nederland zijn tal van mooie plekken te vinden. Regelmatig trek ik er op uit om een nieuw stukje van de wereld te ontdekken.

Ik hou er van, om er op uit te gaan in de natuur. Maar ook in mijn eigen tuin kan ik intens genieten. Ik hou van tuinieren en om met planten en kruiden bezig te zijn. Zo probeer ik, in mijn eigen tuintje, een klein stukje paradijs te kweken.

beautiful surroundings
kruiden

Kruiden

De heilzame werking van kruiden is al duizenden jaren bekend. Voor de opkomst van de farmacie, waren mensen hierop aangewezen. Nu in de huidige tijd, zijn we het nut van het gebruik van kruiden, een beetje vergeten. Kruiden kunnen nooit een bezoek aan een huisarts of deskundige vervangen. Maar kruiden kunnen wel helpen, als ondersteuning om gezond te blijven.

Kruiden zijn heerlijk. Ik vind het leuk om ze zelf te kweken en om mee te koken. Daarnaast maak ik van kruiden vaak oliën en andere dingen. Wil je meer over kruiden te weten komen? Ga dan direct door naar de kruiden pagina.

Tuinieren

Tuinieren is een van mijn grote hobby’s. Ik hou van de natuur en mijn tuin is mijn eigen kleine plekje natuur. Ik vind het leuk om speciale planten en variëteiten te kweken.

Ook vind ik het heel leuk om zo af en toe een iets te veranderen. Dan maak ik van een oud hoekje weer iets nieuws. Benieuwd? Ga dan direct door naar de tuinieren pagina.

tuinieren
reizen

Reizen

Reizen, wie houdt er nou niet van. Van de schaarse reizen die ik momenteel maak, kun je toch een paar leuke verslagen vinden. Tevens kun je op deze pagina leuke uitstapjes ontdekken. Wil je meer weten over die reizen of uitstapjes? Ga dan direct naar de reizen en uitstapjes pagina.

Contact

info@heyesther.nl