Meer dan energie.

Eigenlijk kwam deze afspraak bij aurapraktijk-punt heel spontaan. Ik had last van hoge rugpijn door het paardrijden. Ik kwam Miriam tegen, van aurapraktijk-punt. Zij zag dat ik veel hinder van de pijn had. Ze stelde mij een behandeling voor. En die uitnodiging heb ik geaccepteerd. En ik ben blij dat ik dat heb gedaan.

Niet alleen werd de pijn verlicht door de behandeling. Ze zuiverde mijn aura met zuivere energie die ik echt duidelijk kon voelen. Daarnaast kreeg ik verrassend goede tips mee. Waar ik duidelijk iets mee kan. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

energie

 

 

Aurapraktijk-punt.

In deze praktijk aan huis in Epe (Gelderland), werkt Miriam van Heijningen met zuivere energieën. Miriam heeft een jarenlange weg afgelegd met opleidingen.  Zo heeft zij een 4 jarige opleiding gedaan bij mens en intuïtie. Ook heeft zij de luisterkind opleiding gedaan in Lelystad. Als laatste heeft zij de opleiding voor Universal White Time Healing bij Rosalinde Seelig in Apeldoorn.

Aurapraktijk-punt

Miriam voelt al snel dingen aan. Ze stelt je vragen tijdens de behandeling. Je kunt haar ook vragen stellen. Al snel krijg je antwoord op vragen die je had. In haar praktijk neemt ze ruim de tijd voor je. Daarnaast kun je tincturen krijgen die je energie nog verder herstellen, voor na de behandeling.

 

Universal White Time Healing.

Bij deze behandeling wordt energie gebruikt met een hogere trillingsfrequentie. Deze energie is afkomstig van een White time bron, van hoog ontwikkelde wezens uit het universum. Channie Cha West uit Zweden is de grondlegster van de White Time Healing.

 

white healing

 

Deze energie wordt door Miriam tijdens een behandeling doorgegeven. Het heeft een helend en rustgevend effect. Tijdens de behandeling legt ze haar handen op je lichaam. Je voelt de energie stromen, al bij de eerste aanraking. Je voelt dat je eigen energie anders wordt. Met deze behandeling worden je chakra’s ook weer in balans gebracht.

 

Aura healing-reading.

chakra"s

In deze behandeling kijkt ze eerst naar de aura. Ze kan blokkades aanvoelen uit dit leven, of langer geleden. Tijdens een behandeling lost ze deze blokkades op. Met een aura healing-reading kunne oude patronen losgelaten worden. Lichamelijke klachten en pijn kunnen aanzienlijk verminderen door deze behandeling. Het is echt de moeite waard.

 

Levensvraag afstemming.

Bij deze behandeling kun je een specifieke vraag uitgewerkt krijgen voor jezelf of je kind of huisdier. Een levensvraag afstemming is speciaal voor vragen over bepaalde gedragen van kinderen en huisdieren. Bijvoorbeeld bij slaapproblemen of ongewenst gedrag of leermoeilijkheden.

aura reading

Tijdens deze sessie krijg je handvatten om aan de situatie te werken. Om samen met je kind stappen te zetten om de situatie te verbeteren. Tijdens de sessie wordt ook energie gestuurd naar de ontvanger. Deze behandeling is ook via email mogelijk. Hierbij is een recente foto van de ontvanger nodig.

 

Contact.

Wil je ook graag een behandeling krijgen of wil je meer weten over de behandelingen en mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website van aurapraktijk-punt. Hier vind je informatie over tarieven en contact.

%d bloggers liken dit: