Recepten

Ik hou van koken en bakken. Regelmatig ben ik terug te vinden in de keuken om iets nieuws uit te proberen. Tweewekelijks kun je een recept bij heyesther verwachten. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Dus laat gerust een berichtje voor me achter.

Preischotel met gehakt.

Eerlijke ingrediënten. Dit lekkere recept is eenvoudig en snel te bereiden. Het gerecht bestaat uit verse ingrediënten en volle producten. Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden. Ingrediënten: 5 preistengels 500 gram rundergehakt (of half om half) 500 gram...

Lees meer

Spinazie a la crème, met kiprolletjes en aardappelgratin.

Eerlijke ingrediënten. Heerlijke spinazie a la crème met kiprolletjes en aardappelgratin. Dit heerlijke gerecht is uitstekend om op zondag te maken of een dag wanneer je even de tijd hebt. Het gerecht bestaat uit verse ingrediënten en volle producten. Eventueel kun je...

Lees meer

Kniepertjes bakken volgens een oud hollands recept.

Kniepertjes bakken. Tijdens oud en nieuw worden vooral in Drenthe en Groningen traditiegetrouw kniepertjes gebakken. De recepten hiervan werden van oma aan kinderen doorgegeven. Tijdens het oudjaar werden de knijpertjes als wafels gegeten. In het nieuwe jaar werden...

Lees meer

Gevulde speculaas met zelf gemaakte amandelspijs.

Avondje van sinterklaas. Het avondje van sinterklaas kan natuurlijk niet zonder gevulde speculaas. En wat is er nou lekkerder om deze speculaas zelf te bakken. Het huis ruikt hierna bovendien heerlijk naar speculaas. Het geeft nog meer sfeer aan je sint avond....

Lees meer

Hartige preitaart met monchou, voor 4 personen.

Hartige preitaart. Hartige taart is vooral heerlijk als de dagen weer kouder worden. Het is simpel om te maken en de variaties met hartige taart zijn eindeloos.  Prei is heerlijk in combinatie met kaas en gehakt. Vandaar dit heerlijke recept voor een preitaart met...

Lees meer

Prei met ham en kaas uit de oven.

Verse ingrediënten. Dit gerecht is makkelijk en te maken. Met de heerlijke verse ingrediënten wordt deze preischotel heerlijk. Onder het koken heb je nog de tijd om even gezellig bij te kletsen, wanneer de schotel in de oven gaat. Voorbereiding: Verwarm de oven voor...

Lees meer

Bloemkool met Bourcin cuisine uit de oven.

Lekkere ingrediënten. Dit gerecht is makkelijk en snel te maken. Uitstekend voor een dag wanneer je niet zoveel tijd hebt. Door een kant en klaar pakket uit de diepvries van de bloemkool is het gerecht nog makkelijker. De Boursin cuisine geeft het gerecht een...

Lees meer

Contact

info@heyesther.nl