Met de purpuz planner is balans, succes en geluk, binnen handbereik.

purpuz planner

Nieuwe agenda.

Het einde van het jaar nadert weer. Dus wordt het weer hoog tijd, om je eens te verdiepen in een nieuwe agenda. En de markt voor agenda’s is groot. Dus de keuze is enorm. Het is dus handig om van te voren een idee te hebben, wat er allemaal in je agenda moet passen.

Ik heb voor mezelf al jaren happinez agenda in bezit. Maar ik ben er het laatste jaar achter gekomen, dat ik aan deze agenda niet genoeg ruimte heb om al mijn afspraken te plannen. De schrijfruimte voor de dagen is niet groot genoeg. Ik zocht ook iets waar ik dit jaar mijn doelen kon verwerken of iets met handige lijstjes. Want daar ben ik dol op.

Mijn zoektocht begon dus bij Bol.com. En zo kwam ik deze agenda tegen. De Purpuz planner 2018.

 

365 dagen voor feest

 

 

De purpuz planner.

De planner beloofd het allemaal. Balans, succes en geluk. Een planner met alles in een. Het is een planner, die beloofd, je doelen te laten behalen. De purpuz planner is speciaal gemaakt om jouw dromen waar te maken. Het heeft een handig stappenplan, waarbij je je dromen helder maakt in doelen.

 

stappenplan

 

Het stappenplan omvat 8 stappen. Met behulp van dit stappenplan zet je je doelen uit in hapklare acties. Voor ieder actie bepaal je een tijdslimiet die je nodig hebt om deze actie uit te voeren. Die tijd plan je vervolgens in op je maandplanner en vervolgens op je weekplanner.

Na iedere dag en iedere maand, is er ruimte om te reflecteren of je aan je doelen bent toegekomen. Waar je bent gegroeid en waar je nog naartoe moet groeien. Hierbij raak je geïnspireerd door prachtige quotes.

 

 

‘successful people are not gifted;

they just work hard,

then succeed on purpuz’

– G.K. Nielson

 

 

De weekplanner.

Bij het plannen van de week, staan de 7 dagen overzichtelijk naast elkaar op twee bladzijden. Iedere dag heeft genoeg ruimte om al je afspraken in te plannen van 6 uur tot 22 uur. Boven iedere dag is een ruimte gereserveerd om je dagelijkse doel in op te schrijven. Onder iedere dag is een ruimte gecreëerd om te reflecteren welke doelen je hebt behaald en in welke je nog moet groeien.

 

weekplanner

 

Bij iedere week is er ruimte om de weekdoelen op te schrijven voor werk en privé. Ook is er genoeg ruimte om zelf creatief te zijn. Bijvoorbeeld voor aantekeningen of het plakken van inspirerende afbeeldingen.

 

overzichtelijke dagen

 

 

De maandplanner.

Aan het begin van iedere maand staat een maandplanner. Hierin kun je overzichtelijk maken aan welke doelen je deze maand wilt gaan werken. Er is ruimte voor persoonlijke doelen en werk gerelateerde doelen.

 

maandplanner

 

Je ervaart meer geluk, als je succes boekt, wanneer je in balans bent met jezelf. In de maanplanner is daarvoor genoeg ruimte om tijd te maken voor dingen die ook belangrijk voor je zijn. Zoals afspraken met vrienden en tijd voor jezelf. Er zijn vier rubrieken die daar aandacht voor vragen.

 1. Afspreken met
 2. Waar naartoe
 3. Experimenteren met
 4. Beloning aan mezelf

 

4 balans gebieden

 

 

Reflectie.

Aan het eind van iedere maand zijn er twee pagina’s die de maand reflecteren. Op de ene bladzijde staan vragen aan jezelf. Hiermee reflecteer je op de afgelopen maand. Op de andere bladzijde sta je stil bij het heden en plan je de toekomst.

 

reflectie

 

 

Investering in jezelf.

Deze agenda is echt een investering in jezelf. Helaas doet de prijs ervan dat ook geloven. De agenda kost namelijk € 34,99. De purpuz is dan wel prachtig vormgegeven en ingebonden in boekvorm.

 

 

Omdat purpuz vindt dat iedereen de purpuz verdiend, is er op de website van purpuz ook een downloadbare versie te vinden. Deze kun je vinden onder de downloads. Deze gedachte van de jonge ondernemer vind ik super. Bekijk de planner eens en laat me weten wat je ervan vindt.

12 thoughts on “Met de purpuz planner is balans, succes en geluk, binnen handbereik.

 1. Het hoog nodige zit ik in mijn gsm.
  Maar een agenda heb ik al lang verbannen uit mijn leven.

  Aum Shanthi

 2. Net wat ik nodig heb! Ik heb zelf een agenda van ‘Flow’ en die werkt heel handig, maar ik heb daarnaast ook allerlei lijstjes en actieplannen voor mijn bedrijf en persoonlijke leven, en het zou de max zijn om die allemaal in één handig werkdocument te hebben!

 3. Nou leen ik denk dat dit je antwoord is. Ik ben er heel blij mee. En die actieplannen en lijstjes kun je er goed in kwijt.

 4. Een aantal weken geleden heb ik deze agenda zelf ook aangeschaft. Kan niet wachten om mijn doelen voor het nieuwe jaar te gaan opschrijven. 🙂

 5. Dit lijkt me echt een ideale agenda! Nu heb ik al jaren niet meer met een agenda gewerkt en ik weet ook niet of ik het dan überhaupt vol ga houden om er mee te werken, dus ik vond deze planner toch iets te duur om dat uit te proberen. Voor nu heb ik een andere aangeschaft waar ik me ook per week op een doel kan focussen, en als komend jaar blijkt dat ik niet meer zonder agenda kan, dan komt er voor het jaar 2019 zeker ook een purpuz planner 🙂

 6. Hoi Monique. Ik snap dat dit geen agenda om te proberen is. Daar is deze agenda echt te duur voor. Maar op de website van pupuz kun je hem ook downloaden. Dan kun je zien wat je eraan hebt. En eventueel kun je hem uitprinten om te kijken of je hem wat vindt.

Laat een reactie achter