Over Esther

Esther

Een health en happiness blog.

Hey! Ik ben Esther. Leuk je hier te zien op mijn health en happiness blog. Een blog over gezondheid en alles wat mij gelukkig maakt. Bij heyesther gaat het om:

  • Gezond en gelukkig leven
  • Motivatie om te bewegen
  • Gezonde keuzes maken in voeding
  • Leuke tips voor uitstapjes
  • Spirituele zoektochten
  • Heerlijk tuinieren
  • Leuke doe het zelf ideeën
  • Mijn paarden lifestyle

Gezonde keuzes.

Dit blog is voor mensen die, net als ik, moeite hebben om fit te blijven. Iedereen heeft het druk met dagelijkse bezigheden. Hierdoor maken we vaak ongezonde keuzes. Wil je graag gezondere keuzes gaan maken, dan kan mijn blog je daarbij helpen. Je vind hier ook simpele workouts en recepten voor heerlijke smoothies.

Bij heyesther vind je verder informatie over meditatie, yoga en mindfullness. Ook breng ik je misschien op ideeën met leuke DIY. Waar ik onder andere gelukkig van word is mijn paard. Twee wekelijks zal dit een terugkerend onderwerp zijn.

Mijn doelgroep bestaat uit iedereen die aan zijn gezondheid wil werken. Lezers die op zoek zijn naar informatie om zelf gezonde keuzes te maken.

 

Waarom ik dit blog ben begonnen.

In 2012 kreeg ik het inzicht dat ik niet gezond was. Er was bij mij borstkanker geconstateerd. Ik moest een traject van operaties, chemotherapie en bestraling ondergaan.

Na dat herstel ben ik een zoektocht begonnen, om gezond oud te worden. Ik had na deze gebeurtenis vaak klachten die ik daarvoor niet had. Pijnlijke botten, spieren en gewrichten. En een slechte conditie en fitheid. Ik wilde snel weer fit en gelukkig zijn.

Ik ben dus gezonder gaan eten en bewegen. Maar het belangrijkste: ik ben gaan waarderen wat ik allemaal had. Mijn zoektocht heeft mij veel kennis bijgebracht. Deze ontdekkingen wil ik graag met jullie delen.

 

In mijn dagelijkse leven.

In mijn dagelijkse leven ben ik Intensive Care verpleegkundige. Een vak waar ik nog steeds mijn passie voor heb. Zorgzaamheid zit in mijn bloed. Ik vind het fijn om andere mensen te helpen.

Verder ben ik getrouwd en een trotse moeder van een zoon en dochter. Daarnaast hebben we een huis vol met dieren. Sinds 2016 ben ik eigenaar van een mooi paard. Iets wat ik voorheen nooit had gedacht te bezitten. Ik ben super creatief. Hou van schilderen, DIY. Koken, tuinieren en nog veel meer.

 

Heyesther volgen via sociale media.

Wil je meer weten over heyesther? Volg mij dan op de volgende sites: