Kruiden

Kruiden zijn heerlijk. Je kunt kruiden zo gevariëerd gebruiken. Ik hou ervan om kruiden zelf te kweken. Hierna droog ik de kruiden of maak ik er andere dingen mee. Ik gebruik kruiden om mee te koken of door smoothies. Ook gebruik ik mijn oogst om te gebruiken in verzorgingsproducten of andere producten. Laat je verrassen.

Kruiden die ook in de winter te kweken zijn.

Winter kruiden. Kruiden zijn heerlijk van eigen  bodem. Maar in de winter is het vaak lastig om  kruiden vers te hebben. Tenzij je in de vensterbank wat kruiden wilt neerzetten. Ook in een beschutte tuinkas kun je wat enkele varianten vers plukken. Gebruik voor deze...

Lees meer

Ontdek de smaak van Tijm in de keuken.

Tijm, de smaakmaker. Nog zo’n heerlijk geurend kruid is natuurlijk Tijm. Dit is naast Rozemarijn, toch wel een van mijn meest favoriete keukenkruiden. Tijm smaakt heerlijk bij vleesgerechten, pasta’s en nog veel meer lekkernijen. Het oorspronkelijke kruid is vooral...

Lees meer

Ontdek hoe veelzijdig rozemarijn kan zijn.

De heerlijke geur van rozemarijn. Als ik de heerlijke geur van rozemarijn ruik, word ik altijd even heel gelukkig. De geur van rozemarijn is intens. Wanneer je met je handen door een rozemarijn plant gaat, kun je de geur later nog steeds ruiken. Het is een opwekkende,...

Lees meer

Ontdek de verloren smaken van daslook in de keuken.

Daslook in het wild. Daslook is een plant die vrij zeldzaam is in Nederland en België. De plant is dan ook vrij lang een beschermde plant geweest in Nederland. Dat betekend dat je de plant niet in het wild mag plukken. Vanaf 2017 is de plant niet meer wettelijk...

Lees meer

Contact

info@heyesther.nl