Bloggen, een terugblik van afgelopen jaar.

bloggen

Blik op mijn blog.

Vandaag wil ik het even hebben over mijn blog. Afgelopen jaar ben ik begonnen met bloggen. Ik ben met bloggen begonnen met een open blik. Vooral om te ervaren, of bloggen iets voor mij is. Ik ben namelijk vooral altijd bezig met schilderen en tekenen. In schrijven, had ik voorheen mijzelf, nog nooit creatief geuit. Afgelopen jaar was dus een periode van aftasten en ontdekken.

 

 

blog

Bloggen mijn eerste jaar.

Ik ben sinds 1 januari 2017 begonnen met bloggen. In de eerste maanden, merkte ik, dat ik voornamelijk voor mezelf aan het bloggen was. In het begin had ik nauwelijks kijkers. Afgezien van een aantal familieleden. Maar zo halverwege mei begon daar wat verandering in te komen. Ik postte een blog over Wendy Helder, een helderziende, en die post ging sky-rocket. Vanaf die tijd kreeg ik steeds meer bezoekers. Waarvoor mijn grote dank.

 

 

schrijven

Mijn ritme ontdekken.

Mijn enthousiasme voor het bloggen begon te groeien. Alleen kon ik nog niet echt mijn ritme vinden om te bloggen. Mijn blogberichten schreef ik vaak een dag van tevoren. Maar als er iets in mijn privé situatie voorkwam, kon het maar zo zijn dat ik een bericht moest overslaan. En dat wilde ik graag veranderen.

Tijdens mijn vakantie in Hongarije heb ik veel nagedacht hoe ik dat zou kunnen oplossen. Mijn tijdschema voor het bloggen heb ik toen aangepast. Vanaf die tijd schrijf ik een keer per week al mijn blogberichten voor de week erna. Zo loop ik in schema iets voor. Maar ik verzeker mijn bezoekers wel van een bericht op de vastgestelde dagen.

 

 

feedback

Vraagje.

Maar mijn gedachten staan daar niet stil. Ik wil graag dat mijn site aantrekkelijk is voor bezoekers. En daarom roep ik jullie hulp hierbij in. Wat vind je goed aan deze site. En wat vind je de mindere goede dingen aan deze site? Wat zou je graag anders zien in de toekomst? Van welke categorie berichten wil je graag meer lezen?

Ik ben van plan om de site een paar aanpassingen te geven. En die ideeën wil ik graag in het komende jaar gaan verwezenlijken. Dus heb je een leuk idee? Laat het me weten!

Advertenties

16 thoughts on “Bloggen, een terugblik van afgelopen jaar.

  1. Ik zou gewoon blijven verder doen zoals je bezig bent. Het is jouw site en jouw gevoel dat je in je schrijven legt om ook zo mensen een helpende hand te geven.

    Aum Shanthi

  2. Gewoon je eigen ding blijven doen en niet kijken naar anderen, daarmee kom je altijd het verst :-). Ik blog op vaste dagen (en ik moet wel alles op voorhand inplannen) en heb een aantal vaste categorieën die ik afwissel, zo weten volgers wanneer er een nieuwe post zal komen maar het is geen echte must denk ik. Net zoals van jou krijg ik sowieso een notificatie in mn e-mail als er iets nieuws gepost wordt ;-).

  3. Dank je Inge voor je reactie. Natuurlijk blijf ik mijn eigen ding doen. Maar ik ben gewoon benieuwd en ook heel nieuwsgierig aangelegd.

  4. Ik vind dat je sowieso een leuke blog hebt, maar ik vind vooral de ‘spirituelere’ blogposts leuk om te lezen, bv. over de medium die je bezocht hebt. Doe vooral wat je zelf leuk vindt en dan ben je al een héél eind 🙂 doe zo verder! 🙂 x

  5. Dank je pizzapartyfridaynight. Leuk om deze feedback te lezen. Voor volgend jaar wil ik vaker een alternatieve genezer bezoeken. Dus misschien heb je alvast een alternatief genezer op het oog, waar je meer over wilt weten? Dan komt die alvast op mijn lijstje!

Laat een reactie achter