Bloemkool met Bourcin cuisine uit de oven.

bloemkool uit de oven

Lekkere ingrediënten.

Dit gerecht is makkelijk en snel te maken. Uitstekend voor een dag wanneer je niet zoveel tijd hebt. Door een kant en klaar pakket uit de diepvries van de bloemkool is het gerecht nog makkelijker. De Boursin cuisine geeft het gerecht een heerlijke zachte smaak.

Voorbereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg alle ingrediënten klaar voor gebruik.

Ingrediënten:

  • Bloemkoolroosjes, 1 zakje uit de vriezer
  • Gehakt, 500 gram
  • Tijm, 2 takjes
  • Rozemarijn, 2 takjes
  • Knoflook, 2 teentjes
  • Aardappelen, 450 gram
  • Paprika, rode 1 stuk
  • Boursin cuisine, 1 bakje
  • Kaas, geraspte 1 zakje

Bereiding:

blioemkool

Begin met het schillen en koken van de aardappelen. Rul het gehakt en snij de tijm en rozemarijn klein. Rul dit mee met het gehakt. Ontdoe de tenen knoflook van hun vlies en pers ze met de knoflookpers uit boven het gehakt. Rul het gehakt verder gaar. Snij de paprika in stukjes en voeg dit toe aan het gehaktmengsel. Doe vervolgens de bevroren bloemkoolroosjes in de magnetron en laat ze in 4 minuten gaar worden.

Als de aardappelen gaar zijn giet je ze af en snij je ze in kleine schijfjes. Deze schijfjes verdeel je over een ovenschaal. Erbovenop doe je het gehaktmengsel. Op het gehaktmengsel plaats je de bloemkoolroosjes. Smeer de bloemkoolroosjes in met de Boursin cuisine. Als laatste strooi je de geraspte kaas erover.

Plaats de ovenschaal voor 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Bon appetijt!

 

Please follow and like us:

Laat een reactie achter